Despre noi

Euro Sangift s-a infiintat în anul 2004, la Odorheiu-Secuiesc, avand ca domeniu principal de activitate productia de cadouri şi jucarii din lemn.

Cresterea accentuata a volumului de productie si numarului de parteneri au fost factorii determinanti pentru care in 2008 conducerea firmei a luat decizia de a deschide un depozit, unde pe langa produsele proprii se comercializeaza si produsele partenerilor din tara si din afara tarii.

In 2010 a fost realizat  in Odorheiu-Secuiesc un nou depozit en-gros, prevazut cu zona de parcare, la standarde moderne. Aici este locul de unde se aprovizioneaza revanzatorii nostri si tot de aici se distribuie marfa prin intermediul colaboratorilor si agentilor nostri.

In anul 2014 Euro Sangift a deschis portile unui punct de lucru si spatii de depozitare noi, tot la Odorheiu Secuiesc, astfel in prezent echipa firmei numara peste 50 de persoane.

Suntem o echipa tanara si dinamica, specializata in productia si comercializarea decoratiunilor, souvenirurilor, jucariilor si al articolelor de bucatarie. Majoritatea articolelor din gama comercializata de noi sunt productie proprie (ceasuri, magneti de frigider, articole haioase, suporturi pentru sticle si pahare, decoratiuni, jucarii din lemn, accesorii pentru bucatarie, tablouri etc.). 

Cu seriozitate si flexibilitate de care am dat dovada in decursul activitatii noastre am reusit sa ajungem unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata nationala, chiar mai mult, produsele realizate de firma noastra sunt exportate si in alte tari. Permanent suntem atenti la cerintele pietei si suntem pregatiti pentru a reactiona cu promptitudinea unui producator. 

      

      

interior depozitului en-gros în Odorheiu Secuiesc