Cum cumpăr

Informaţii pentru distribuitori

Bine aţi venit în magazinul online en-gros al firmei Euro Sangift SRL!

Pentru a deveni unul din distribuitorii noştrii şi a putea vedea ori cumpăra la preţurile noastre, procedura este următoarea:

1. Înregistraţi-vă pe siteul nostru ca persoană juridică, completând formularul cu toate datele cerute. (câmpurile marcate cu steluţe sunt obligatorii).

2. Pentru a putea verifica corectitudinea datelor trimise, va rugăm să aduceţi personal sau să ne trimiteţi copia de pe certificatul de înregistrare, la adresa e-mail: comanda@eurosangift.ro sau puteţi să ne contactaţi la numărul de telefon: 0374-903551.

3. După verificarea datelor vă asigurăm posibilitatea să vizualizaţi şi să cumpăraţi. Transportul se asigură fie prin curierat fie prin agenţii noştrii.

Dacă sunteți deja clientul nostru, vă rugăm să vă autentificați pentru a vizualiza preţurile noastre.

Procesul de cumpărare

1. După ce ați ales un produs şi aţi precizat cantitatea, apăsati pe butonul ADAUGĂ. Produsul ales va fi în coşul dvs.

Puteţi vizualiza conţinutul coşului de cumpărături oricând, apăsând butonul de coș pe partea de sus a paginii. Aici puteţi modifica cantitatea sau şterge produsul. După ce aţi ales produsele, apăsati butonul MAI DEPARTE.

2. După aceasta va apare modul de livrare a comenzii. Alegeţi o modalitate. Va apărea modalităţile de plată. Alegeţi o modalitate și apăsaţi butonul MAI DEPARTE.

3. După aceasta va apare adresa de livrare (dacă nu corespunde cu cea menţionată la înregistrare, vă rugăm să o adăugaţi) și datele de facturare.

4. Dacă toate datele sunt corecte, apăsaţi MAI DEPARTE, după care veţi primi un mail cu copia comenzii trimise, care confirmă primirea comenzii dvs.

După verificarea comenzii veţi primi factura proformă şi veţi fi contactat telefonic.

Pentru orice informaţie suplimentară, vă rugăm să ne contactaţi pe adresa de e-mail comanda@eurosangift.ro, office@eurosangift.ro, sau la telefon 0374-903551.